Träning ger färdighet…

Torsdag kväll och jag sitter mätt och lite små trött i mitt och Brummas rum på skolan, i morgon åker vi hemåt efter två veckor på skolan. Det ska bli underbart att komma hem till familjen och så klart mina hundar. Även om jag egentligen vill vara här hela tiden så måste man ju hem och träffa sin underbara familj så man så klart saknar lite när man inte träffa dom så mycket lägre.

Idag efter en skoldag full av praktiska lektioner stod det hundträning på schemat och jag och några klasskompisar satte ihop en liten agilitybana som jag körde med Brumma. Det gick bra och det kommer gå bättre ju mer vi tränar. Hon är verkligen inte rädd och att gå upp på balans-hinderna har aldrig varit något problem för Brumma och det är skönt att hon tycker det är så kul som hon tycker det är. Idag körde vi till och med när Annie och Trixie tittade på och det är framsteg för min tjej.

Det jag lägger mycket fokus på nu är att vi ska lära oss slalomen och balans-hindrena ordentligt och sedan öva på många olika kombinationer för att bli så säkra som möjligt.        Den bästa belöning jag kan ha till Brumma när jag träna just agility är bollarna eller dragleksaken hon får mer fart och motivation av det än godis eller något liknade. Jag är så glad att jag valde att gå just här just för att jag trivs så bra och för att jag få hålla på med det jag tycker om mest.

Nu ska vi sova för nu i kväll har vi bakat tårta och firat två kompisar som fyller år idag och i morgon så vi firade dom nu i kväll så nu är jag både mätt och trött och helt redo för sängen. Sov gott och ha en underbar fredag kramar och tassar från Lovisa och BrummaDSC_0121

Lämna ett svar