Slut på ledighet och början på en ny termin

Nu är det slut på det roliga i morgon börja skolan igen…
Terminen som aldrig skulle komma är här, men gymnasieval och nationella proven kan det bli bättre?
Även ser jag fram emot att lära mig mer och att sommaren snart är här. Nya möjligheter och nya framsteg.

Idag fick vi också glädjande nyheter från vår kommande familjemedlem, vi på Bustorps gård väntar tillökning i form av en Labradoodle flicka på ett och ett halvt. Vi har sedan i oktober vetat att hon skulle komma någon gång men inte när. Vi bestämde i samråd med hennes uppfödare att det var bäst för henne att få stanna tills hon va parad istället för att åka så långt två gånger. Så sedan oktober har vi väntat och väntat och förra veckan fick vi veta att hon löpte och idag fick vi veta att hon var parad. Glada och positiva nyheter gillar vi, så snart utökas min doodle familj med en Lycka eller som hon nu kallas Purdy. Mer info om Lycka kommer, och alla intresserade har nu fått veta att det är valpar på gång.

Idag kan man säga att lovet slutade på topp, med bus på fältet, burks träning som gick superbra och goda nyheter.
Idag skötte sig hundarna hur bra som helst, Brumma skällde ingenting och fokuserade jättebra även om mamma och pappa var precis bredvid, tummen upp till mina Labradoodles.
Har även tränat med Bea lite i min aktivitetsbana vilken liten tjej jag har, hon kan om hon vill och tycker det är roligt. Så stolt matte idag.
Nu ikväll har vi inte gjort mycket, jag följde med mamma och handla, sedan har hundarna fått en promenad och blivit nattade.

Nu måste jag försöka sova om jag ska orka upp en och en halv timme tidigare än idag.

Många Lyckligakarmar och duktigatassar från oss på Bustorps gards Australian Labradoodle

Här kommer två bus bilder på Brumma…

20140108-215552.jpg

20140108-215559.jpg

Lämna ett svar