En helt vanlig fredag…

Mys med familjen och en kvällspromenad med hundarna och pappa, det så dom ofta ser ut dom där fredagarna. Idag har vi övat passivitet med Brumma och Cookie vilket gick över alla förväntningar.

Skolan gick väl som det alltid gör, det ända jag hör vad jag en går är Nationella prov, jag blir gallen. Jag vill inte, även om jag har sagt till mig själv att njuta av den sista treminen med 9E fullt ut och om det är bra eller dåligt vet jag inte förrän jag står med betygen i handen, på skolavslutningen. Nej nu ska jag tänka på något positivt, det är helg och det älskar vi.

Jag skulle plugga idag men gick ut med hundarna och tittade lite på tv istället, böckerna ligger bra på mitt skrivbord tycker jag.

Imorgon är det valpkurs igen med Brumma och mamma ska följa med då vi ska spåra en bit här ifrån så mamma få köra.Tänkte också att jag ska träna lite ute med Cookie, Digby, Bea och Mimmi i morgon ska bygga upp en rolig hinderbana i trädgården till både mig och hundarna det ska bli spännande. Nu måste jag ut med mina små hjärtan dom vänta på mig nu.

Tröttakramar och massor av tassar från oss på Bustorp

 

Lämna ett svar