Snart kan det ju inte bli bättre

Vilken helt underbar dag…
Vaknade av att pappa väckte mig, jag gick upp gav Bea, Alice och Brumma mat släppte sedan ut dom. Jag gick för att rasta dom övriga 3 och det började med att det skulle bli en kort rastrunda innan maten, sen kom solen tittande fram och sedan kvittrade fåglarna så fint så jag kunde inte vända, jag gick en bit till för att sedan börja gå hem kom då på att den vägen var läskig så jag fortsatte det slutade med frusna fingrar, rastade hundar och nästan 2 timmas promenad runt halva Ronneby typ. Nät jag kom tillbaka fick dom lunga sig lite innan dom också fick mat. Idag har vi också haft besök av en eventuell valpköpare alltid lika trevlig. Efter lite fika och en vilopaus åkte jag och mamma med Bea, Mimmi och Brumma en bit till en annan skog där vi kan släppa hundarna utan problem, det gick jätte bra en i taget fick va lös. Brumma vågar högs gå 10 meter från oss sedan står hon och väntar till vi kommer ifatt så duktig hon är. Bea skötte sig jättebra hon kom som en liten kanon vid inkallning. Mimmi brukar vara lös så för henne va det koppelträning även det gick bra. När vi kom hem var det nästan mörkt och vi vilade en stund i soffan jag och mina tjejer.
Nu har vi ätit och varit ute så nu väntar en mysig söndags kväll, innan skolan börjar igen.

Snart kan det inte bli bättre om alla dagar va så här…
Men det är väl tur det så man uppskattar dom riktigt bra dagarna mer.

Många gåendekramar och motioneradetassar från Bustorps hundar

Bilder från idag

20140112-184803.jpg

20140112-184812.jpg

20140112-184826.jpg

20140112-184841.jpg

20140112-184846.jpg

Lämna ett svar