När det är som bäst

Idag började dagen med att jag släppte ut och gav alla hundar mat.
Vid ca halv 10 åkte jag och mamma till karlsnäs, där valpkursen var. Vi spårade och det gick jättebra, när jag gick iväg för att lägga spåret protesterade Brumma(varför ska jag vara här när min matte gick iväg jag vill ju vara med henne) hon fattade att det snabbt och mamma och Brumma kom i full fart mot mig som var i slutet.
Vi körde också lite lydnad vilket gick mycket mycket bättre idag, hur mycket kan man utvecklas på en vecka?
Vi körde inkallning vilket gick jättebra hon kom som en raket, lite kontakt och fot övningar han vi också med. Det är så kul att se att hon börja visa vad hon kan även om någon titta på henne.
Efter träningen åkte vi till maxi för att hämta ett paket med hundprylar som jag beställt, två visselpipor och ett bälte man har runt midjan med ett koppel som vi ska ha när vi springer eller behöver ha händerna lediga.

I eftermiddag har jag, Bea och Brumma tränat lite freestyle och pappa har sprungit med dom övriga.
Träningen gick hur bra som helst då vi var i vardagsrummet där jag ställt bort alla möbler längs väggarna. Så stolt över mina tjejer.
När pappa kommit tillbaka och hundarna hade ätit gick jag med dom.
Nu i kväll har vi ätit väldigt god middag och mamma passade på att belöna tiggande hundar 😉 Alice älskar att få en godbit.

Nu ligger min lilla björn på mina fötter och vi ska snart äta efterrätt och titts på film, mys
Även kvällsrunda står på schemat

Många stoltakramar och duktigatassar från oss på Bustorps gård

Lite bilder från idag…

20140111-203407.jpg

20140111-203416.jpg

20140111-203427.jpg

20140111-203548.jpg

Lämna ett svar