Valpis växer och det är december…

Brumma växer och börja bli så stor, man får stanna upp och njuta mer av valptiden för snart är den över. Brumma och 2 av hennes syskon blir i morgon 15 veckor och de övriga 3 får vänta ytterligare en dag innan de får fira 15 veckors dagen. Jag tycker det är så otroligt häftigt att dom är födda på två dagar. Brumma tillsammans med Digge och Cookie får leka nästan varje dag i trädgården, det är så underbart att se Cookies kärlek till hennes dotter, hon gör allt för hennes lilla tjej. Cookie och Digge uppfostra Brumma tillsammans det är så häftigt att se hur de säger till henne när hon är för mycket och busar med henne när hon lugna ner sig igen. Precis som det ska vara. Brumma är lyckligt lottad att ha både mamma och pappa nära även om hon kanske inte vet att det är just hennes mamma och pappa, men ibland undra jag om hon inte vet. Hon kan fortfarande i bland försöka snutta mjölk från Cookie och Cookie hon gör inte så mycket utan slickar lite på henne tills Brumma förstår att det inte finns någon mjölk. Lite för snäll är hon allt, hon tar hand om sin lilla familj det är så underbart att se. Att Brumma skulle veta att Digge är hennes pappa kanske inte är så självklart men för mig tror jag att de vet det, på sättet dom är tillsammans hur han bryr sig om henne och hur mycket Brumma Älskar sin Pappa. Det är något jag kanske aldrig kommer får reda på men jag lever på hoppet att min ¨stora¨ prinsessa vet att hon både ha mamma och pappa hos sig varje dag.

Cookie börjar komma in i löp nu så de får inte vara tillsammans nu på ett tag vilket inte är så kul för de. Det får absolut inte bli valpar nu så vi får genomlida några veckor nu sedan ska de få vara tillsammans igen. Hundrummet börja bli riktigt fint nu, lite målning och byte av fönster sen är det bara att inreda ordentligt och mysigt till mina små älsklingar. De ska ju ha det bästa så klart.

Nu ska jag och min kära pappa snart gå ut med dem och natta de inför natten.

Många tassar och kramar från oss på BustorpshundarDSC_1091_2

Bilden tagen i sommras när Digge var med mig, Ella och Im på Ekön utanför Ronneby

Lämna ett svar