3:e advent och ny klippta hundar

Vaknade med världens halsont och en valp som ville ut. Jag fick gå ut med hundarna ge dom mat, sen va jag så trött så jag gick och la mig igen för att åka med dagen. Jag glömde dock att ställa klockan så innan mamma kom in och sa att jag skulle gå upp va klockan redan 11. Jag gick upp och ut med hundarna igen, kom då på att det var dags att klippa Digge och Cookie igen. Det är ju snart jul och även hundarna ska få vara julfina. Jag började med Cookie, jag verkligen älskar hennes päls den är så lätt att ha och göra med. Efter att Cookie blivit klippt var det dags att äta och gå och mysa lite med valpis vi gick över på fältet och tränade lite hit och lite bus blev det allt också. Sedan var det Digges tur att bli klippt och vist den går att arbeta lätt med den också men dom är så olika deras pälsar, fast ändå så lika. Nu är dom färdig klippta och Brumma fick duscha lite då vi blev lite leriga när vi var ute. Nu är det träning för Brumma en stund har jag tänkt.

Tycker denna bilden är så söt

Lämna ett svar