Vila i fred

Idag är en tung dag för oss på Juleboda, vår fina och fanatiska Scottie har fått lämna oss.

Åldern och problem med andningen gjorde att han tydligt berättade att det var dags, sorgen är stor och saknaden över den ständigt glada Scottie med sina fina fina ögon kommer att vara stor.

Dessa dagar är inget man längtar efter även om man vet som har djur i familjen att det en dag kommer. Så är man aldrig förbered på det när det kommer.

Scottie har haft ett händelserikt liv, han föddes i Australian och har bott både i England och Holland innan han kom till oss. Hos oss har han bott de senaste åren och han är pappa till flera mycket fina valpar som nu bor runt om i Sverige. Han har en dotter och en son som är kvar i vårt program och så barnbarn och nu även barnbarns barn. Han har 2 döttrar till som hos andra uppfödare för vidare hans fanatiska egenskaper.

Att få leva ett värdigt liv in i det sista är viktigt och respektfullt. Även om han i slutet blev allt sämre kunde han sista rundan tillsammans med flocken både springa med och bada i ån, rulla sig i gräset som han älskade och busa lite med de andra. Men nu är resan slut och minnet av dig lever vidare i våra hjärtan.

Stort tack Scottie för alla fina stunder, all glädje och alla kärlek du spridit runt dig. Alla valpar du har varit med och lärt hur snälla hundar är. Du är vår stamfader och vi är så glada och stolta över det.

 

Ta hand om varandra och njut av den tiden ni har tillsammans ingen vet när den tar slut❤️

Scottie på sin favoritplats i soffan, där han gärna låg och håll koll på sin familj och hundfamilj

Nu hoppas jag att du har en ny mysig soffa att njuta i utan dina besvär