Söndagar

Jag verkligen älskar söndagar, dom är så underbara. I vår familj så tar vi det lugnt på söndagar och gör sådant vi inte hunnit i veckan. Det är så skönt att veta att då kommer man ifatt om det är något man missat. Idag blev det hundträning och att ta upp all tvätt som jag samlat på mig i tvättstugan.

Idag väckte Brumma mig inte förrän 8:40 vilket aldrig har hänt innan, så skönt. Jag fick skynda mig ut med alla hundarna och ge dom mat, tur vi gick sent i går kväll. Varje morgon när dom stora hundarna är ute och matade så blir det en mysstund med valparna och vilka mysgrisar. Nu börja man verkligen se personligheter på riktigt och dom busar mest hela den vakna tiden. Vid tolv åkte jag för att träna på Bruks men det var tävling där så det fick bli skogen för mig, Brumma och Lycka. Lite träning på planen blev det också för mina tjejer. Efter en lyckad träning så busade vi av oss på fältet det är så mysigt nu när gräset är grönt och det blommar massa blommor. Digge och Cookie fick en bus stund i trädgården så mysigt. Nu ösregnade det och hundarna är inne nu innan kvällsrundan.

Valparna springer nu runt i köket och busar och sover om varannat det är så underbart att se dom busa och springa ena sekunden och den andra sekunden ligger dom i en hög och sover.

Nu blir det kvällrunda för våran del ha det bra

Blommandekramar och busigatassar från Lovisa med Flock

Lämna ett svar